Kontakt informasjon

Vår visjon er å skape trygghet og forutsigbarhet for deg som kunde. Vår brede erfaring og dyktige kollegaersørger for at du alltid skal få hjelpen du trenger, enten behovet er service, reparasjoner eller montering av utstyr.

icon_widget_image Mandag - Fredag: 9:00 to 17:00 icon_widget_image Verdalsveien 24, 4351 Kleppe icon_widget_image Odd Egil Voll: 91690244 Terje Voll: 46888503 icon_widget_image kontakt@jaerenmaritim.no
Image Alt
Jæren Maritime & Fritid AS

Om oss

Bli litt bedre kjent med oss og vår bedrift

Om oss

Jæren Maritime
& Fritid AS

Vår visjon er å skape trygghet og forutsigbarhet for deg som kunde. Vår brede erfaring og dyktige kollegaer sørger for at du alltid skal få hjelpen du trenger, enten behovet er service, reparasjoner eller montering av utstyr.
Om oss

Hvem er
vi

Vi skaper verdi for våre kunder gjennom å forstå dem og deres behov. Dette skaper både trygghet og forutsigbarhet for deg som kunde samtidig som det skaper langsiktig sunt kundeforhold. Vi kan vårt fag, oppdaterer og utvikler oss, og er til å stole på.
a

Vårt team

Om oss

Om Odd Egil & Terje

Odd Egil og Terje er grunnleggerne bak Jæren Maritime og fritid AS. Til sammen har de 80 års erfaring i yrkeslivet og har gjennom årenes løp opparbeidet en stor og solid kunnskap om service, reparasjon og vedlikeholdsrutiner innenfor båtlivet. Begge har en lidenskap for sjøen og ønsker gjennom Jæren Maritime & fritid å skape fornøyde kunder ved å bidra til ett tryggere og enklere båt liv.