Kontakt informasjon

Vår visjon er å skape trygghet og forutsigbarhet for deg som kunde. Vår brede erfaring og dyktige kollegaersørger for at du alltid skal få hjelpen du trenger, enten behovet er service, reparasjoner eller montering av utstyr.

icon_widget_image Mandag - Fredag: 9:00 to 17:00 icon_widget_image Strandgata 103, 4307 Sandnes icon_widget_image Odd Egil Voll: 91690244 Terje Voll: 46888503 icon_widget_image kontakt@jaerenmaritim.no
Image Alt
Jæren Maritime & Fritid AS

Båtservice

Her får du all hjelpen du trenger for å holde båten din i topp stand.

Jæren Maritime & Fritid AS

Service av båt

Service av båt

Klargjøring av båt

Vårklargjøring av båt. Slapp av og la oss ta rengjøringen både innvendig og utvendig! Start båtsesongen med en ren og pen båt uten å måtte bruke hele Påsken på båtpussen!

Service av båt

Profesjonell utstyr

Vi har profesjonell utstyr til selv den vanskeligste rengjørings oppgave. Vi har utviklet et unikt full-range konsept innen vedlikehold av båt.

Båtservice

Vedlikehold av teaktre handler mest om at ting skal se flott ut. Flott treverk hever helhetsinntrykket på båten og gjør den vakker å se på.

Båtservice

La proffe folk polere båten din. Ved å gjøre en jevnlig og proff polering får du en sterkere overflate som er lettere å holde ren og krever mindre vedlikehold.

Båtservice

Regelmessighet er nøkkelordet når det gjelder pleie. Bunnstoffing er viktig for at ting ikke skal feste seg og grå på bunnen. Er bunnen ikke glatt og bruker båten mer drivstoff.

Båtservice

Jevnlig pleie av båten din er smart. Hos oss finner du kompetansen og lidenskapen for alle typer vedlikehold som gjør at din båt varer lengre, tar seg godt ut og virker slik den skal.

Send Forespørsel

Motorservice

    Jæren Maritime & Fritid AS

    Kontakt oss
    for service

    Kontakt Terje eller Odd Egil for en hyggelig båtprat pr tlf 46888503 eller 91690244. Du kan også bruke kontaktskjemaet du finner på kontaktsiden.